headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze bouwstenen voor je Thailand maatwerkreis! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Thailand reis op maat!


16 bouwstenen

Easy Landing Bangkok

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Bangkok word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

River Kwai: 2 dagen bij de rivier

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 155,- p.p.

Een tweedaags bezoek aan de River Kwai waarbij je onder andere een bezoek brengt aan de beroemde Bridge over the River Kwai. Ook maak je een treinreis over de ‘Death Railway’.

lees verder »
Thailand-River Kwai Junglerafts

River Kwai: 3 dagen bij de rivier

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 225,- p.p.

Een indrukwekkende 3-daagse bouwsteen naar de beroemde regio van de River Kwai, waarbij je onder andere een treinrit maakt over de beruchte Birma Spoorweg.

lees verder »

Per trein vanuit Bangkok via Ayutthaya naar het noorden

5 dagen, 4 nachten

€ 149,- p.p.

Vanuit Bangkok reis je per trein naar de tempelstad Ayutthaya en vervolgens via Phitsanulok per trein naar Chiang Mai in het noorden.

lees verder »

Chiang Mai: relaxte stad in het noorden

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 39,- p.p.

Chiang Mai is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan Noord Thailand! Bezoek de vele mooie tempels, beklim de heilige Wat Doi Suthep en slenter over de gezellige nightmarket.

lees verder »
privé-trekking vanuit Chiang Mai

Privé-trekking: 2 dagen vanuit Chiang Mai

2 dagen, 1 nachten

€ 139,- p.p.

Deze lichte, 2 daagse privé-trekking is ideaal als je in een korte tijd wilt kennismaken met de prachtige heuvels rond Chiang Mai. Je overnacht bij een lokale bergstam, primitief maar een unieke ervaring!

lees verder »

Privé-trekking: 3 dagen vanuit Chiang Mai

3 dagen, 2 nachten

€ 175,- p.p.

Een driedaagse privé-trekking met gids in de mooie, heuvelachtige regio rond Chiang Mai. Je ziet verschillende kleurrijke bergstammen, waaronder de Shan en Karen.

lees verder »

fly-drive naar de Gouden Driehoek vanuit Chiang Mai

4 dagen, 3 nachten

€ 285,- p.p.

Tijdens deze unieke fly-drive ga je vanuit Chiang Mai per huurauto op pad door een mooi groen en heuvelachtig landschap, langs de lokale bergstammen in de Gouden Driehoek.

lees verder »

De Longnecks bij Mae Hong Son

3 dagen, 2 nachten

€ 59,- p.p.

Mae Hong Son is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Longneck bergstammen. Het pittoreske stadje ligt vlakbij de grens met Myanmar.

lees verder »

Naar Laos: per slowboat over de Mighty Mekong

3 dagen, 2 nachten

€ 195,- p.p.

Een ideale bouwsteen als je je reis door Thailand met een bezoek aan Laos wilt combineren. Deze bouwsteen per slowboat over de Mekong start in Chiang Mai en eindigt in Luang Prabang in Laos.

lees verder »
beste reistijd Thailand

Koh Chang: het olifanteneiland

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 149,- p.p.

Koh Chang is absoluut een fantastische duikbestemming! De witte stranden, helderblauwe zee en de activiteiten in de jungle in het binnenland maken Koh Chang een veelzijdige strandbestemming.

lees verder »
Thailand-Koh Samui, Lamai Beach

Koh Samui: het kokosnoteneiland

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 89,- p.p.

De combinatie van mooi zandstrand, een tropische, groene omgeving en gezellige winkels & restaurants maakt Koh Samui tot een perfecte strandbestemming voor een paar dagen relaxen!

lees verder »
Thailand bouwsteen Koh Tao

Koh Tao: duik- en snorkelparadijs

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 135,- p.p.

Ko Tao is een van de mooiste duikbestemmingen van Thailand. Geniet verder van de relaxte sfeer op dit eiland, en haar onderwaterwereld met unieke vissen en het mooiste koraal.

lees verder »

Khao Lak: kraakheldere wateren

4 dagen, 3 nachten

€ 75,- p.p.

Het duik- en snorkelparadijsje Khao Lak biedt een combinatie van prachtig wit zandstrand met om de hoek het Khao Lak National Park waar je onder andere gibbons en Aziatische zwarte beren vindt!

lees verder »

Koh Samet: klein vakantieparadijsje

4 dagen, 3 nachten

€ 275,- p.p.

Verblijf een paar dagen op het kleine eiland Koh Samet, eenvoudig per transfer vanuit Bangkok bereikbaar. Geniet van het hagelwitte strand en de mooie onderwaterwereld!

lees verder »
beste reistijd Thailand

Bounty-eiland Koh Lanta

4 dagen, 3 nachten

€ 49,- p.p.

Koh Lanta is, in vergelijking met de andere eilanden, nog een heuse oase van rust. Je vindt er mooie beboste heuvels en prachtig witte zandstranden. Kortom: in alle rust relaxen op Koh Lanta!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider