headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De Longnecks bij Mae Hong Son

Mae Hong Son

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 59,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Op de grens met Myanmar, in een hooggelegen gebied waar de Langnekstammen wonen, ligt het prachtige stadje Mae Hong Son. Dit is zonder meer een van de mooiste provincies van Thailand, en wordt door de Thai zelf heel mystiek ‘gebied in de wolken’ genoemd. In de omgeving van Mae Hong Son leven verschillende bergstammen waarvan vooral de Longnecks over de hele wereld bekend zijn.


Dag 1: aankomst in Mae Hong Son
Dag 2: vrije dag in Mae Hong Son
Dag 3: einde bouwsteen

Prijs € 59,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: THM006

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar Mae Hong Son te reizen. De meeste reizigers komen per vlucht vanuit Chiang Mai aan, maar je kunt ook uit Myanmar komen!

Tijdens je verblijf in Mae Hong Son verblijf je in een comfortabel hotel, perfect gelegen in een rustige omgeving net buiten Mae Hong Son, aan de oever van de rivier Pai. Het is een resort met ruime kamers in een sfeervolle tuin, waar ook een zwembad is!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Thailand.

Dag 1: aankomst in Mae Hong Son
Vandaag kom je aan in Mae Hong Son, waarschijnlijk per vlucht vanuit Chiang Mai. Mae Hong Son ligt zonder meer in een van de mooiste provincies van Thailand. Deze regio wordt door de Thai zelf heel mystiek ‘gebied in de wolken’ genoemd. In de omgeving van Mae Hong Son leven verschillende bergstammen waarvan de Longnecks over de hele wereld bekend zijn. Veel van deze bergstammen leven nog exact hetzelfde als vroeger.

 

Dag 2: vrije dag in Mae Hong Son
Mede door de bijzondere ligging tussen de bosrijke bergen en door de Birmese tempels in- en om het stadje is Mae Hong Son een bijzondere plaats met een pittoreske, onbedorven schoonheid. Maak bijvoorbeeld een tocht per longtailboot, je vaart dan over de Pai rivier om de Longnecks Karen Paduang-vrouwen te bezoeken. Hier dragen ‘uitverkoren’ vrouwen koperen ringen om hun nek waardoor ze ook wel giraffevrouwen worden genoemd.

 

Dag 3: einde bouwsteen
Na het ontbijt kun je je reis in Thailand vervolgen door bijvoorbeeld te kiezen voor de bouwsteen Chiang Mai: relaxte stad in het noorden of (na een nachtje in Chiang Mai) richting het mooie zandstrand van Koh Samui te vliegen.

Prijs € 59,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider