headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Privé-trekking: 2 dagen vanuit Chiang Mai

Chiang Mai

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 139,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
privé-trekking vanuit Chiang Mai

Deze privé-trekking vanuit Chiang Mai is ideaal als je in een korte tijd wilt kennismaken met de mooie, heuvelachtige regio rond Chiang Mai.

privé-trekking vanuit Chiang Mai

Tijdens deze lichte trek wandel je in twee dagen met je eigen gids. Onderweg maak je onder andere een tocht op een bamboevlot over een van de rivieren. Je overnacht bij een lokale bergstam, primitief maar een unieke ervaring! Loop je liever toch aan dag langer? Kies dan voor onze Prive-trekking van 3 dagen vanuit Chiang Mai!


Dag 1: vertrek vanuit Chiang Mai, start trekking
Dag 2: trekking, tocht per bamboevlot, terug naar Chiang Mai, einde bouwsteen

Prijs € 139,- p.p.

Inbegrepen: vervoer vanuit je hotel in Chiang Mai, privé-trekking met Engelssprekende gids, 1 overnachting in zeer eenvoudige accommodatie bij lokale bergstam, maaltijden van lunch op dag 1 t/m lunch op dag 2 en tocht per bamboevlot

 

Niet inbegrepen: slaap/lakenzak, klamboe, fooien en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: gehele jaar – categorie: licht/medium

 

Reiscode: THT001

Tijdens deze privé-trekking vanuit Chiang Mai overnacht je in een hut bij een lokale bergstam. Het is erg basic, je slaapt op een matje op de vloer en er is geen stromend water. De gastfamilie is echter vriendelijk en gastvrij en ’s avonds kookt de gids een lekkere maaltijd voor je. Een unieke ervaring!

 

Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Thailand!

Dag 1: vertrek vanuit Chiang Mai, start trekking
Je vertrekt vanmorgen vanuit Chiang Mai, onderweg stop je bij een lokale markt waar de gids eten inkoopt voor de trek. Hier kun je zelf ook nog wat laatste inkopen doen. Dan rijd je verder de bergen in naar het beginpunt van de trekking. Na de lunch wandel je in ongeveer 3 uur naar een mooi bergdorp waar je bij een gastfamilie overnacht. Onderweg heb je voldoende tijd om foto’s te maken en een frisse duik te nemen bij de waterval. De frisse buitenlucht maakt hongerig, de gids kookt een lekkere avondmaaltijd voor je. Daarna is het tijd om je hut op te zoeken voor de overnachting.

 

 

Dag 2: trekking, tocht per bamboevlot, terug naar Chiang Mai, einde bouwsteen
Na het ontbijt wandel je in ongeveer 2 uur richting een rivier waar de lunch wordt klaargemaakt. Na de lunch stap je op een  bamboevlot! Omringd door de prachtige natuur zak je langzaam de rivier af tot het punt waar de auto weer op je staat te wachten voor de terugreis naar Chiang Mai. Na aankomst in Chiang Mai is deze bouwsteen ten einde.

 

Natuurlijk kunnen we een aansluitende overnachting in Chiang Mai voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren! Wil je een iets langere trek maken? Kies dan voor de 3-daagse trekking vanuit Chiang Mai.

Prijs € 139,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider