headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Thailand excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van alle excursies in Thailand:


8 excursies

Thailand excursie, Bangkok per boot

Bangkok per boot

€ 37,- p.p.

Tijdens deze individuele excursie bekijk je Bangkok van een heel andere kant: vanaf het water!   Je verkent de stad per taxiboot en vaart samen met je privé-gids naar een bekende fruit- en bloemenmarkt, Pak Klong Talad.

lees verder »
Thailand excursie, Bangkok kookcursus

Kookles Thai-style in Bangkok

€ 122,- p.p.

Er is geen betere manier om de Thaise kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je in Thailand zelf bent, leer de geheimen van de Thaise keuken kennen!

lees verder »
Thailand excursie Ayutthaya

Bezoek aan Ayutthaya vanuit Bangkok

€ 52,- p.p.

Een unieke manier om de stad Ayutthaya te bekijken is deze dagexcursie per bus en boot in een internationale groep! Je vertrekt ’s morgens vroeg per bus vanuit Bangkok en begint de dag met een bezoek aan Bang Pa-In, het voormalige zomerpaleis van de koning. 

lees verder »
Thailand excursie, drijvende markt

De drijvende markt van Damnoen Saduak

€ 69,- p.p.

Er zijn talloze drijvende markten in Thailand, waarvan de meeste op slechts enkele uren rijden vanuit Bangkok. Tijdens deze excursie bezoek je de beroemde markt van Damnoen Saduak,ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Bangkok.

lees verder »
Thailand excursie rondom Chiang Mai

Fietsen rondom Chiang Mai

€ 32,- p.p.

Deze fietstocht is een unieke manier om de landelijke omgeving van Chiang Mai te verkennen! Rond half negen ’s ochtends word je opgehaald bij je hotel en rijd je naar een klein, traditioneel dorp, op ongeveer 20 minuten van Chiang Mai. Dit is het startpunt van de fietstocht. Je rijdt over smalle plattelandsweggetjes waar je bijna

lees verder »
Thailand excursie Kookles Thai-style in Chiang Mai

Kookles Thai-style in Chiang Mai

€ 30,- p.p.

Wat is er leuker dan een Thaise kookles te krijgen in het land zelf? Natuurlijk is het ook in Chiang Mai mogelijk om de geheimen van de Thaise keuken te leren kennen!

lees verder »
Thailand excursie, raften

Raften bij Chiang Mai

€ 54,- p.p.

Je beleeft een echt avontuur als je kiest voor deze excursie! Tijdens een rafttrip giert de adrenaline door je lijf terwijl je verschillende stroomversnellingen bedwingt.

lees verder »
Thailand excursie Chiang Rai en de Gouden Driehoek

Chiang Rai en de Gouden Driehoek

€ 44,- p.p.

Tijdens deze excursie in internationale groep bezoek je samen met je Engelstalige gids in een volle dag Chiang Rai en de Gouden Driehoek, een korte samenvatting van de 4-daagse bouwsteen naar naar de Gouden Driehoek.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 16 bouwstenen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider