headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

 

OutSight Travel beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

Als vaste klant van Outsight, woonachtig in Noorwegen, is het een ideale manier om een reis te boeken en ben zeer tevreden over de snelle reacties op mijn boekingen en aanpassingen, tevens een goede samenwerking op zelf geboekte vliegreizen en/of bouwstenen. Vooral de openheid van Outsight over evt problemen tijdens bijvoorbeeld boekingen bij de locale agenten of tijdens moeilijke situaties in de desbetreffende landen gaf mij als klant een goed vertrouwen.

— Ingrid Heijblom en Per Spilling, Noorwegen - feb. 2019

De reis van ons leven! Vooral de bouwsteen ‘Zuid Laos’ was één groot feest!

 

Het was inderdaad de reis van ons leven!

 

Vooral de bouwsteen ‘Zuid Laos’ was één groot feest; mede door de gids en zijn chauffeur.

— Marja & Paul de Graaf, Delft - Thailand, Laos & China

We hebben enorm genoten van het land! Wat een bezienswaardigheden!

 

Ten eerste was alles zeer goed geregeld! Overal werden we verwacht, totaal geen problemen gehad. Zelfs de aankomst in Mandalay na een zéééér helse treinrit, zeer vroeg in de ochtend (5.30u) was geen probleem en konden we om 7.15u in de kamer (we moesten echt even bijslapen!!).

De privé-auto’s waren allemaal op tijd, soms zelfs vroeger dan afgesproken. Daar moesten wij dus ook even aan wennen. 😉

We hebben enorm genoten van het land! Wat een bezienswaardigheden! Wat een vriendelijke, eerlijke en lieve bevolking! Het is een geweldige reis geweest. Heerlijk dat alles geregeld was en dat we niet voor hotels hoefden te zoeken oid.

 

Nogmaals bedankt voor het regelen van onze geweldige reis!

— Marieke en Ellen - Myanmar

Al met al een topvakantie.

 

Saskia, ik had al aangegeven dat jullie/jouw hulp perfect was. Al met al een topvakantie. Je gaat in Thailand bijna de in ieders ogen aardige mensen opeens als vervelend/arrogant ervaren  wat niet zo is, maar wel in vergelijking met die vreselijk aardige en lachende mensen in Myanmar!

Een bezoek aan het huis van Aung San Su Ki aan het ILlay Lake op de University Ave is zeker indrukwekkend vanaf de buitenkant, zeker als je de tvbeelden en de film hebt gezien. Een ander hoogtepunt is de U Bein Bridge in de omgeving van Mandalay. Ga in de ochtend voor de wandeling over de brug en om dat bij dat licht te ervaren.

Samengevat is het een arm, fantastisch land dat in vele opzichten nog leeft in vervlogen tijden, maar de mensen en de pagodes (al er zijn mensen die na enkele dagen pagode-moe worden)  maken de reis. Zo aardig en behulpzaam kom je ze niet vaak  tegen.

— Rob Berting - Myanmar

Iedere week denken we terug aan deze geweldige reis.


In februari zijn we voor het eerst naar een verre bestemming gegaan, onze keus viel op Thailand (o.a. vanwege het lekkere eten), omdat we niet alleen naar de bekende bezienswaardigheden op zoek wilden gaan, maar ook onbekende gebieden wilde ontdekken, besloten we om een individuele reis te boeken, het werd uiteindelijk met OutSight. Op hun advies hebben we ook een stukje Laos erbij gedaan; een geweldige ervaring, iedere week denken we terug aan deze geweldige reis en vooral aan het prachtige Laos!

— Jolanda en Marco -Thailand en Laos

Contact
close slider