headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Thailand Family-reis

Bangkok – Kanchanaburi – Bangkok – Chiang Mai – Koh Samui

20 dagen, 19 nachten

Prijs vanaf € 1335,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Thailand excursie, raften

In Thailand valt er van alles te beleven: maak samen dit avontuur! Ga fietsen door Bangkok, raften op een rivier, zwemmen in de prachtige blauwe zee en logeren bij lokale bergstammen. Een ideale reis voor families!

 

Na enkele dagen in de wereldstad Bangkok ga je naar de indrukwekkende en beroemde ‘Bridge over de River Kwai’. Natuurlijk bezoek je de brug en maak je een treinreis over een stukje van de beruchte Birma-spoorweg. Jullie logeren op een vlot, drijvend op de rivier……. Per nachttrein reis je dan naar Chiang Mai in het noorden, een gezellige stad waar genoeg te beleven is. In de prachtige groene omgeving maak je een privé-trekking, je logeert een nacht bij de locals en jullie gaan raften!

 

Na deze inspanning reis je per vliegtuig direct vanuit Chiang Mai naar het heerlijke eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand. Hier is voor iedereen wat te beleven: heerlijk uitrusten op het strand én rondkijken op het levendige eiland Koh Samui met veel gezellige winkels en restaurants. In combinatie met de mooie zandstranden en een tropische, groene omgeving maakt het dit eiland tot een perfecte bestemming voor een paar welverdiende dagen relaxen!

 

Deze reis is een VOORBEELDREIS! Om een idee te geven wat een complete rondreis, ideaal als Family-reis, kost hebben we deze voorbeeldreis samengesteld uit onze BOUWSTENEN. Je maakt wandelingen in de natuur, kunt heerlijk shoppen, je gaat fietsen in de smalle straatjes van Bangkok en raften bij Chiang Mai. Tot slot verblijven jullie uitgebreid aan het strand; kortom: alles erop & eraan!

 

Heb je minder tijd of een lager budget? Of juist meer? Jullie kunnen de reis helemaal naar wens aanpassen: met onze bouwstenen kun je altijd je eigen reis helemaal ZELF SAMENSTELLEN. Andere routes & aanpassingen zijn daardoor natuurlijk eenvoudig mogelijk.


dag 1  vertrek
dag 2  aankomst in Bangkok, transfer naar het hotel met zwembad
dag 3  Bangkok, vrije dag, excursie ‘Colors of Bangkok fietstocht’, hotel met zwembad
dag 4  van Bangkok naar River Kwai, bezoek Bridge over River Kwai & Hell Fire Pass, verblijf Jungle Rafts
dag 5  River Kwai, bezoek Mon dorpje, daarna vrije middag, verblijf Jungle Rafts
dag 6  vrije ochtend, daarna treinrit en transfer terug naar je hotel in Bangkok, hotel met zwembad
dag 7  vrije dag, van Bangkok naar Chiang Mai per nachttrein (sleeper 2e klasse, 18.10-07.15, airco)
dag 8  ’s morgens vroeg aankomst Chiang Mai, vrije dag, hotel met zwembad
dag 9  vrije dag Chiang Mai, excursie ‘rafting avontuur’, hotel met zwembad
dag 10 vertrek vanuit Chiang Mai, start trekking, overnachting bij Karen bergstam
dag 11 trekking, tocht per bamboeraft, terug naar Chiang Mai, hotel met zwembad
dag 12 vrije dag Chiang Mai, hotel met zwembad
dag 13 transfer naar de luchthaven, vlucht naar Koh Samui, transfer naar je hotel, bungalow
dag 14 Koh Samui, bungalow met zwembad
dag 15 Koh Samui, bungalow met zwembad
dag 16 Koh Samui, bungalow met zwembad
dag 17 Koh Samui, bungalow met zwembad
dag 18 Koh Samui, bungalow met zwembad
dag 19 transfer naar het vliegveld, vertrek vanuit Koh Samui
dag 20 aankomst

Prijs vanaf € 1335,- p.p.

Inbegrepen: transfer bij aankomst in Bangkok op eerste dag en bij vertrek uit Koh Samui op laatste dag, 13 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, 1 overnachting in de trein, 2 overnachtingen op basis van volpension in drijvend hotel & diverse excursies bij de River Kwai, 1 zeer eenvoudige overnachting inclusief maaltijden bij lokale bergstam tijdens de trekking bij Chiang Mai, excursie ‘Colors of Bangkok’ fietstocht, nachttreinticket van Bangkok naar Chiang Mai, excursie ‘rafting avontuur’ bij Chiang Mai en een binnenlandse vlucht Chiang Mai – Koh Samui inclusief transfers

 

Niet inbegrepen: internationale retourvlucht heen Bangkok, terug vanuit Chiang Mai, niet genoemde transfers van en naar treinstation, 1-persoonstoeslag indien van toepassing, hoogseizoentoeslag indien van toepassing (op aanvraag), slaap/lakenzak, klamboe, lokale belastingen, fooien, overige maaltijden, overige entreegelden en persoonlijke uitgaven

Tijdens je verblijf in Thailand reserveren we verschillende middenklasse hotels. Ons standaardhotel in Bangkok ligt middenin het centrum, vlakbij het Grand Palace en op loopafstand van de beroemde Khao San Road. Bij de River Kwai verblijf je in de River Kwai Jungle Rafts, een eenvoudige maar zeer sfeervolle accommodatie met op vlotten gebouwde kamers.

 

Tijdens de privé-trekking vanuit Chiang Mai overnacht je bij een lokale bergstam. Een unieke ervaring! Op het eiland Koh Samui verblijf je in een gemoedelijke accommodatie aan het mooie Lamai strand aan het zuidoostkust van Koh Samui. Een heerlijk verblijf op dit tropische eiland!

 

Op sommige plaatsen bieden we verschillende hotels aan. Onze landenspecialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Thailand.

Thailand excursie, Bangkok fietstochtNa aankomst op de luchthaven in Bangkok staat jullie chauffeur je op te wachten om jullie naar je hotel te brengen. In de eerste dagen kunnen jullie kennis maken met de bevolking, de cultuur en natuurlijk het heerlijke eten.

 

Op je tweede dag in Bangkok maken jullie een ‘kleurrijke’ fietstocht in een internationale groep door de kleine straatjes van Bangkok. Deze tour brengt je langs lokale winkeltjes, tempels, een lokale school, smalle achterstraatjes en door de achtertuin van de Thai, de fietstocht is ongeveer 25-30 km lang en duurt circa 4 uur!

 

Eventueel kun je kiezen voor nog meer excursies, bv. ontdek wie de echte masterchef van jullie gezin is met een kookcursus Thai Style. Na een dag in de stad nemen jullie natuurlijk heerlijk nog even een plons in het zwembad van het hotel.

Thailand-River Kwai Junglerafts

Na Bangkok reizen jullie door naar de River Kwai waar jullie slapen in een avontuurlijke ‘jungleraft’ aan de rivier. Vanuit jullie kamer springen jullie zo de rivier in waar je ook doorheen kunt kanoen. Jullie bezoeken de beroemde Brug over de River Kwai en maken ook een stukje van de treinreis over de Birmaspoorweg!

 

Thailand excursie, raften

Per nachttrein reizen jullie dan -vanuit Bangkok- verder naar Chiang Mai waar jullie ’s ochtends vroeg aankomen in het hotel, weer met zwembad!

 

Chiang Mai is een relaxte stad met oude stadswallen, veel eeuwenoude tempels en een gezellige nightmarket. De stad is klein en overzichtelijk, en daarom prima per fiets te verkennen. Bergstammen die zich weinig of niets aantrekken van de moderne tijd, bevolken de dichtbegroeide heuvels rondom Chiang Mai en deze zullen jullie hier regelmatig tegenkomen!

 

Op de tweede dag in Chiang Mai beleef je een echt avontuur tijdens een rafttrip, waarbij je vast langs een aantal stroomversnellingen komt. In totaal raft je zo’n 2 tot 4 uur, ook weer afhankelijk van het seizoen en de waterstand. Hierna rijd je terug naar Chiang Mai waar je aan het eind van de middag terug bent.

 

Vanuit Chiang Mai gaan jullie op trekking door de mooie, heuvelachtige regio rond Chiang Mai. Tijdens deze lichte trek wandelen jullie in twee dagen met je eigen gids. Onderweg maken jullie onder andere een tocht op een bamboevlot over een van de rivieren. Jullie overnachten bij een lokale bergstam, primitief maar een unieke ervaring!

 

Thailand-Koh Samui, Lamai Beach

De reis wordt heerlijk relaxed afgesloten op Koh Samui: het kokosnoteneiland. Het levendige Koh Samui heeft prachtige zandstranden en de tropische, groene omgeving maakt dit eiland tot een perfecte bestemming voor een paar welverdiende dagen relaxen!

 

Maar ook als je wat meer actie wilt heeft Koh Samui genoeg te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Big Boeddha tempel of de Na Muang waterval. Of maak een boottocht rond het eiland en ga snorkelen!

 

 

 

Prijs vanaf € 1335,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 16 bouwstenen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider